Tandteam Nord er en almen tandlægepraksis beliggende på Danmarksgade 56, 1. sal, midt i Frederikshavn gågade. Bygningen er handicapvenlig med elevator.

Der er mulighed for gratis parkering (3 timer) i den store gård ved siden af BAKOB. Der er ikke længere gratis parkering i den lille gård ved siden af klinikken.

Tandteam Nord hed oprindeligt Tandhuset. Tandlæge Claus Bendtsen overtog i 1989 klinikken, som sidenhen fik navnet Tandhuset. I 2016 trådte tandlæge Marie Andreassen ind i partnerskabet og her valgte de to nye partnere at ændre navnet til Tandteam Nord. Tandplejer Ann Sørensen trådte ind i partnerskabet i 2021.

Klinikken består af 6 pæne og lyse klinikker med moderne og opdateret udstyr.

Hos Tandteam Nord fokuserer vi på at lave solidt tandlægearbejde til fornuftige priser. Vi er af den overbevisning at kvalitet og pris går hånd i hånd. Vi giver altid vores patienter råd og vejledning om behandlingen, samt giver vi patienten mulighed for at få et skriftligt prisoverslag inden behandlingens start.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tandbehandlinger. Du kan læse om nogle af vores tandbehandlinger her.

Via sygesikring Danmark er det muligt at få tilskud til en række af disse behandlinger, dette kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at sende os besked via vores kontaktformular, sende en mail på kontakt@tandteamnord.dk, eller ved at ringe til os på 98 42 12 30.

Står du og skal bruge en tandlæge i Frederikshavn – så kan vi uden tvivl hjælpe dig.

D. 14/6 2023 var der tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed på klinikken. Tilsynet var et planlagt – udgående tilsyn på baggrund af en stikprøve. Rapporten er tilgængelig her.

Billede fra Tandteam Nord klinikken