Tandteam Nord er en almen tandlægepraksis beliggende på Danmarksgade 56, 1. sal, midt i Frederikshavn gågade. Der er mulighed for gratis parkering i gården og bygningen er handicapvenlig med elevator.

Tandteam Nord hed oprindeligt Tandhuset. Tandlæge Claus Bendtsen overtog i 1989 klinikken, som sidenhen fik navnet Tandhuset. I 2016 trådte tandlæge Marie Andreassen ind i partnerskabet og her valgte de to nye partnere at ændre navnet til Tandteam Nord.

Klinikken består af vi 4 pæne og lyse klinikker med moderne og opdateret udstyr. Vi er 3 kompetente tandlæger, samt 5 dygtige og erfarne klinikassistenter. Du kan se mere om vores personale her.

Hos Tandteam Nord fokuserer vi på at lave solidt tandlægearbejde til fornuftige priser. Vi er af den overbevisning at kvalitet og pris går hånd i hånd. Vi giver altid vores patienter råd og vejledning om behandlingen, samt giver vi patienten mulighed for at få et skriftligt prisoverslag inden behandlingens start.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tandbehandlinger. Du kan læse om nogle af vores behandlinger her. Via sygesikringen er det muligt at få tilskud til en række af disse behandlinger, dette kan du læse mere om her.

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at sende os besked via vores kontaktformular, sende en mail på kontakt@tandteamnord.dk, eller ved at ringe til os på 98 42 12 30. Vær dog opmærksom på, at telefonen lukker 30 min. før lukketid. Du finder vores åbningstider her.

Så står du og skal bruge en tandlæge i Frederikshavn – så kan vi uden tvivl hjælpe dig.