Nyt navn og ny hjemmeside

By 8. februar 2016 februar 9th, 2016 Andet

Tandteam Nord byder velkommen på klinikken.

Det er stadig tandlægerne Claus Bendtsen, Marie Andreassen og Jytte Brink der sammen med de dygtige og erfarne klinikassistenter vil servicere vores kunder.

2016 er startet med gode begivenheder hos tandlægerne i Danmarksgade 56. Tandlæge Marie Andreassen er indtrådt som partner, sammen med tandlæge Claus Bendtsen.  Marie Andreassen har indtil nu været ansat tandlæge på klinikken, men er nu blevet medejer. Det er dejligt at de unge tager ansvar, og det er en sund udvikling at påbegynde et generationsskifte og dermed fremtidssikre virksomheden.

Vi skifter ved denne lejlighed virksomheden navn. Vi har været en del af Tandhuset, men vi synes det er mere rigtigt at skifte navn til Tandteam Nord. Vi er ejer selv vores virksomhed, og vi ønsker ikke at være underlagt et kædesamarbejde. Vi bliver på adressen. Vi synes den ligger meget centralt og vi har gode parkeringsforhold inde i gården. Vi er 3 tandlæger, der arbejder på fuld tid sammen med 5 dygtige klinikassistenter og en bogholder. Den tredie tandlæge er Jytte Brink. Jytte har arbejdet på klinikken i snart 17 år

Vi udfører alt sædvanligt tandlægearbejde, herunder parodontosebehandling, kosmetisk tandbehandling, kroner, broer og proteser. Implantatbehandling bliver foretaget i samarbejde med kæbekirurg. Vi kan sammen med dig lægge en behandlingsplan og giver dig et prisoverslag. Det er trygt for alle parter hvis man har et overblik over behandlingens pris.

I disse tider har de fleste brug for at se på priser også på tandbehandling. Til langt de fleste behandlinger er der tilskud fra sygesikringen, og alle tandlæger i Danmark skal have ens priser på dem. Det gælder blandt andet undersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandliger og mange fyldninger. På de lidt større arbejder er der forskel i pris hos de enkelte tandklinikker. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende prisoverslag hos os, ligesom du kan finde en prisliste her eller på www.sundhed.dk.

Medarbejderne hos Tandteamnord har den målsætning, at vi vil udføre tandbehandling i samarbejde med dig og med respekt for dine ønsker. Vi glæder vi os til et fortsat godt samarbejde både med vores “gamle” patienter, men også til at byde nye velkommen.

BOOK TID ONLINE