Hos Tandteam Nord er nye patienter velkomne. Uanset om du ønsker at skifte tandlæge eller er ny i privat praksis, så kan vi hjælpe dig.

For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig trygge. Derfor bliver du vejledt og informereret, både før og efter behandlingen.

Hvis du skifter tandlæge, sørger vi for overførsel af din journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge.

Hvad sker der ved den første undersøgelse?

Ved det første besøg opretter vi en journal på dig. Det er lovpligtigt for tandlæger, at oprette en journal, hvor patientens tænder kortlægges.

Her skriver vi ned, hvor mange og hvilke tænder du har og om der skulle være problemer med dem. Samtidig noterer vi om du har fyldninger og af hvilken type.

Vi noterer det også hvis du har sygdomme og allergier, som tandlægen bør have kendskab til. På den måde foregår behandlingen både sikkert og korrekt.

Efterfølgende giver vi tænderne, tandkødet, slimhinden og kæbeleddet et eftersyn. Dette giver os indblik i, om der er noget som kræver behandling. Dette danner grundlag for en behandlingsplan.

Til sidst fremlægger vi hvad der skal laves og hvilke behandlingsmuligheder der findes. Her giver tandlægen dig et uforpligtende prisoverslag over behandlingerne.

Hvis du ikke har været ved tandlægen i lang tid

Hvis der er gået lang tid siden dit sidste tandlægebesøg, anbefaler vi, at du får taget et røntgenbillede af dine tænder. Dette skyldes, at langt de fleste huller opstår i mellemrummet mellem tænderne.

Her kan det være svært at holde ordentligt rent og opdage huller i god tid. Røntgenbilleder er således en stor hjælp.

Har du tandsten, så anbefaler vi en tandrensning. Det er vigtigt, at få fjernet tandstenen da tandsten samler bakterier. Tandsten er noget man ikke selv kan fjerne, men kræver behandling fra en tandlæge eller klinikassistent.

Hvorfor vælge os?

  • Fornuftige priser
  • Dygtigt personale
  • Central beliggenhed
  • Forlænget åbningstid (Mandag & Tirsdag)
  • God og venlig behandling
Ny patient hos Tandteam Nord
Venteværelse Tandteam Nord