Tandlæge-figur der står i vores receptionPå klinikken tilbyder vi tandbehandlinger, som vil dække langt de fleste behov. Hvorvidt der er tale om almindelige undersøgelser og tandrensninger, fyldninger, rodbehandlinger eller større behandlinger som kroner, broer og implantater, kan vi hjælpe dig på klinikken. Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om specifikke behandlinger, er du velkommen til at ringe eller komme forbi på klinikken.

Er der behov for behandling af dine tænder, vil vi tale sammen om dine muligheder. Ved større behandlinger lægges en plan for behandlingsforløbet, samt et overslag for behandlingen, så vi er enige om, hvad der skal ske og evt. tvivlsspørgsmål bliver besvaret.

Udeblivelse

Af hensyn til vores mulighed for at tilrettelægge kalenderen og tilbyde jer de bedst mulige tider, samt muligheden for at tilbyde tider til akut opstået problemer, såsom tandpine eller knækket tand, beder vi altid om at evt. afbud gives hurtigst muligt og senest ved dagens start kl 8. Ved udeblivelse fra aftalt tid opkræves et gebyr. Jf. § 21, stk 1 og 3 i Overenskomst mellem Tandlægeforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn opkræves der udeblivelseshonorar på 263,- ved udeblivelse eller afbud senere end to timer før aftalt tid. Er aftalen længere end 30 min. opkræves yderligere 248,- pr. 15 min., dog maks yderligere 496,- for et samlet beløb på 759,-